2022-10-24
一直都係呢度老顧客,好耐之前就好鐘意呢間,百幾蚊又有得食放題真係抵質素方面,我今次都係食番最愛既特上牛肉,湯式揀番豬骨同壽喜燒(我心中既必勝組合),質素一直都keep到,不過不失,唯一要講既係留意到配料好似少咗幾款同以前唔同既係以前加湯係用枱面既壺加水(我記得以前店員話係木魚湯?之類)而家係會有三款湯放係出而面自助加湯,我早幾日去仲多咗塊板放喺隔離建議你邊款加咩湯,等啲客唔使諗,又幾貼心喎👍🏻至於服務方面,我睇過呢度啲comment仲以為呢度啲服務變得差咗,我有次星期三中午時間黎,12點幾已經爆哂😿幾驚冇位🥲見到得兩位店員係度忙前忙後,企係出面等佢地黎帶位,全程都好有禮貌請我等等,上上個星期日黎既時候店員好似多左啲,不過又係撞岩好多人排隊😮💨(倒霉體質)一直由排隊到坐低都服侍好周到,仲會間唔時走黎問要唔要加肉,基本上都見佢地好忙咁行黎行去,叫埋單都會提早叫定俾啲時間佢地準備叫佢地唔使急,有時夜晚收工先過黎食,佢地都好nice咁提醒番截單時間要拎定食物,以我眼見既話我黎果幾日店員又少又好似撞岩比較忙,服務又真係唔算差,只係可能佢地忙過頭冇乜笑容又真既。以我自己黎講,我覺得呢間我以後都係
以我自己黎講,我覺得呢間我以後都係會keep住黎食,價錢唔算太貴,同而家店家都好似放鬆咗冇再成日夠鐘就催人離場,可以再坐多幾分鐘,所以我覺得都仲係抵食,希望下次黎唔好再係咁忙驚冇位食😂