2022-12-17
星期五放工睇戲前搵嘢食,呢間餐廳喺正戲院隔離,夠晒方便。海鮮三重奏 $128呢個power bowl有蝦、八爪魚粒、同埋魚柳,充滿蛋白質👍🏻我哋揀咗雜錦飯,有白飯、紅米同埋藜麥,全部撈埋一齊加上一啲紫菜同埋沙律醬,配埋啲爽口生菜、毛豆一齊食,好好味又健康😋南洋宮保大蝦意大利麵 $128微微辣好惹味,宮保大蝦幾爽口,仲有啲脆口花生😍意粉炒得幾有鑊氣,配埋啲爽口青椒絲同埋洋蔥,好香😋墨西哥雞卷配薯條墨西哥雞卷即做熱辣辣,裏面雞肉軟腍,少少微辣香口😋伴碟配咗少量生菜。我哋加咗$20要埋薯條。薯條好有驚喜😍係我鍾意食嘅粗身薯條,加上佢炸得好好真正外脆內軟。每個主食加$30可以升級做套餐,包咗沙律或者湯同埋一杯嘢飲。餐湯連埋餐包,餐包熱辣辣幾鬆軟。沙律比想像中大份,醬汁清新,生菜爽口配埋粟米粒、蕃茄仔,幾清新。嘢飲方面,我哋揀咗果茶,店員話而家天氣凍,佢哋專登做咗常溫,少甜冇冰,夠晒細心👍🏻
海鮮三重奏 $128
南洋宮保大蝦意大利麵 $128