2010-06-29
之前父親節因為工作要開OT,冇時間同老豆慶祝,唯有係星期一請成家人去食buffet補祝父親節.我地7點左右去到,發現原來有得一邊睇波,一邊食buffet,簡直滿足晒我同老豆兩個願望! 我地襯未開波之前,出去攞定幾碟魚生,長腳蟹,青口,螺等冷盤…d海鮮都幾新鮮! 食下食下,終於都開波啦!!!葡萄牙對北韓!其實果度既氣氛都唔會輸蝕比酒吧,我地覺得反而比係酒吧睇得更開心, 因為有入球或一些緊張位時,在場的人都會十分高昂。而且當每個人都留心係球賽的時候,唔睇波的細妹同媽咪襯呢個時候出去攞左好多食物返黎!食buffet都有人服侍,真係正! 跟住食左d甜品,其中有一個印象比較深刻,好似叫櫻花清酒啫喱,味道都幾特別 之後發現原來果度有20蚊一件波衫賣,其中一部份的錢會捐去慈善機構,我即刻買左2件黃色,一件送俾老豆,一件自己著. 整體來講,睇波既氣氛都算唔錯,而且仲有個大銀幕,睇得都好舒服!埋單果陣,我地4個人食左1200蚊左右,因為over$1000,可以免費兌換小食,但個個都食得太飽,留返下次同女朋友再黎食過!
食下食下,終於都開波啦!!!葡萄牙對北韓!