有時媽媽唔會煮, 就會落樓下食飯屋企樓下嘅餐廳唔多只有兩間唔係A就係B, 今日揀咗A呢間味皇平時都食開, 真係可以叫做米飯班主其實每日嘅晚餐都唔同今日揀咗土魷蒸肉餅&咖喱牛腩雞中翼飯土魷蒸肉餅其實已經預先整好, 可能啱啱蒸好一大鍋既肉餅, 叫咗冇耐已經有得食👌🏻肉餅都幾多料架! 土魷同馬蹄份量都幾多, 食落去口感偏鬆軟, 味道適中咖喱牛腩雞中翼飯王牌嘅咖喱牛腩🐂口味的確冇得輸咖喱唔會好辣, 味道香濃, 配上煮到好林嘅牛腩撈飯真係一流! 👏🏻👏🏻👏🏻仲有兩隻啱啱炸好咗嘅雞中翼, 香脆無比😍 外皮炸得比較乾身不過食落去肉質唔會太過乾, 唔錯唔錯! ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️不得不提呢度嘅衛生情況真係有啲差, 提供比客人嘅水杯三杯有兩部都好污糟😖, Dirty唔係杯出面係入面啊!!! 我飲完先至見到入面好污糟真係吐都吐唔吐切......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭情況就好似冇洗杯一樣, 真心希望呢個情況會好好改善一下😖
有時媽媽唔會煮, 就會落樓下食飯
屋企樓下嘅餐廳唔多只有兩間
唔係A就係B, 今日揀咗A呢間味皇
平時都食開, 真係可以叫做米飯班主
其實每日嘅晚餐都唔同今日揀咗土魷蒸肉餅&咖喱牛腩雞中翼飯
咖喱牛腩雞中翼飯
王牌嘅咖喱牛腩🐂口味的確冇得輸

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
情況就好似冇洗杯一樣, 真心希望呢個情況會好好改善一下😖
2016-08-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)