呢晚去睇著名嘅歌舞劇CATS,期待已久,但都要顧住個肚仔唔好比佢餓親已經收工即刻趕黎,但時間緊迫,7點9就開始啦,即係得返唔夠8個字度食,睇前緊係要黎食返餐,想好食,但又要快,最終於諗左呢間呢度D PIZZA全部都好大件,所以一塊就夠架啦Pepperoni Slice $30呢款係意式辣肉腸薄餅,但其實唔多辣,個肉腸好味又香,薄餅都厚薄適中Paisano's Sliece $45呢個薄餅係個店個名架,即係招牌薄餅,咁緊係更要試下一食真係幾強大又高質,料入面有腸, Pepperoni, 蘑菇, Black Olives等等,配料都用得好,好好食,挑動出薄餅獨有的野性Onion Rings $20洋葱圈,幾香脆,炸得爽口呢日張單就係咁Pepperoni Slice $30Paisano's Sliece $45Onion Rings $20食完我地好快就閃,去欣賞CATS啦~
睇前緊係要黎食返餐,想好食,但又要快,最終於諗左呢間

呢度D PIZZA全部都好大件,所以一塊就夠架啦

Pepperoni Slice $30

Paisano's Sliece $45

呢個薄餅係個店個名架,即係招牌薄餅,咁緊係更要試下

Onion Rings $20

洋葱圈,幾香脆,炸得爽口
呢日張單就係咁
Pepperoni Slice $30
Paisano's Sliece $45
Onion Rings $20

食完我地好快就閃,去欣賞CATS啦~
2018-01-12