5號, 星期二1840一陣會係百老匯睇The Terminal 7點半, 仲有成9個字就係附近既意粉屋食啦.一入到去帶位姐姐好好笑容, 抵讚!埋到位即刻有Menu同問我有凍水定熱水, Good!點知...我坐個位置就係廚房對出, 可能唔係太忙, 有一個廚師走左出黎同個Waitress傾計, 連見到我想order都唔理我, 要我叫出聲先埋黎.Order左焗田螺, 拿破倫意粉& 凍檸茶. 個Waitress欏杯凍檸茶過黎時大大力放係檯面, 可能唔高興我頭先左住佢傾計啦. 食物水準普通, 但出菜速度就真係我個田螺要差唔多40分鐘先得, 搞到最後為趕開場而個意粉要原封不動打包. 全程追餐到要求打包, 一句對唔住都冇.小插曲: 呢度有Outdoor Patio, 話說當我等緊野食時有一個大叔大嬸自己坐在外面, 而在我耳邊就不停聽到"個兩條友乜水啊, 識架""你去搞掂呢兩條友""叫佢入黎坐又唔制, 麻煩" 呢D服務態度真係要改改!最後走人時都係個帶位姐姐最有禮貌+笑容同我講拜拜.總結: 食物普通, 出餐速度要改, 價錢與服務不成正比, 員工態度亦要糾正!
5號, 星期二1840

一入到去帶位姐姐好好笑容, 抵讚!
埋到位即刻有Menu同問我有凍水定熱水, Good!

我個田螺要差唔多40分鐘先得, 搞到最後為趕開場而個意
粉要原封不動打包. 全程追餐到要求打包, 一句對唔住都冇.

最後走人時都係個帶位姐姐最有禮貌+笑容同我講拜拜.