2012-04-22 3 views
琴日同朋友行街有啲餓,經過試一試旺角風月堂。可能下午茶時間,唔洗等。餐廳坐得幾舒服,!嘢食比較貴啲啲,不過間中食吓,感覺都ok!今餐兩個人食,食咗1款個main course 2款甜品: 燒雞煙肉薄餅(加輕盈之選)、士多啤梨雪糕pancake、香蕉朱古力巴菲。- 輕盈之選: 甘荀白湯,ok但無咩驚喜,沙律幾新鮮不過味道一般啦!- 燒雞煙肉薄餅: ok,鍾意佢夠香脆,其實pizza香脆就已經好味。- 士多啤梨雪糕pancake: ok,女仔friend會鍾意,如果生果多啲會仲好,不過成本貴,呢個價錢ok啦!- 香蕉朱古力巴菲: 好香,個樣又靚,個味又ok!總括嚟講ok嘅!

- 香蕉朱古力巴菲: 好香,個樣又靚,個味又ok!

總括嚟講ok嘅!
2012-04-21
  • 燒雞煙肉薄餅、香蕉朱古力巴菲