2021-06-12 844 views
短時間內番兜😂就梗係因為佢真係好吸引😍令到我哋想出街食飯嘅時候都即刻諗起佢😇蟹籽沙律🥗真係每次嚟到必點😎好大碗,又足料,又新鮮,冇得錯過上次食嗰個照燒雞翼中哂伏,今次試吓鹽燒雞翼🍗一上到枱,已經聞到好香嘅碳燒味😋鹹鹹地,塊皮脆卜卜🤩呢個正壽司🍣真係好足料,除左舊飯大舊外,上面既料都好足架👍🏻油甘魚三文魚超厚身又長,玻璃蝦都有三隻!真係好抵食今次仲叫左個加洲卷🍣出面好多餐廳都淨係會用青瓜來做餡料,但係呢度除咗青瓜之外仲有牛油果🥑真係好加州風味🤪今次又係傻傻地,加咗個麵豉拉麵🍜,但係最後都係覺得麻麻地😂係10分普通喺屋企都可以煮到嗰種即食拉麵嘅感覺總括來講, 10分滿分有8分✌🏻
短時間內番兜😂

加州卷
鹽燒雞翼
2021-06-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
蟹子沙律
雜錦壽司