2021-09-04 1061 views
呢度牆身係水泥風, 有圓形木枱, 又有方形木箱疊起做枱, 再配埋近門口既植物, 成件事夠曬Raw, 有種可以真正放鬆既感覺🪵 食物同飲品既選擇唔算多, 不過都幾特別同高質👍🏽Caramelised Banana Pain Perdu🍌 ($118)除左Cafe既氣氛之外, 呢個Toast 係第二個吸引到我黎既野🧲 不過我建議大家可以去到叫左呢個Toast先, 因為即叫即整要等20-30分鐘⌛️ 真係完全值得等待, 食完你真係會完全明白點解呢個甜品咁受歡迎👏🏽 首先賣相超靚, 色彩繽紛💐 超濃味既伯爵茶Gelato 擺左係兩塊厚得黎又軟綿綿既樹頭麵包上面, 旁邊舖左甜甜既無花果, 藍莓同埋又脆又軟既焦糖香蕉, 再淋埋個楓糖漿, 簡直係完美🤩 Matcha Latte🍵($48)用一個方形玻璃樽裝住既Matcha Latte 已經相當睛👀 另外俾左個細杯仔可以倒出黎慢慢品嘗, 有淡淡既抹茶味得黎又唔甜, 係咁炎熱既天氣飲, 真係透心涼🤤Hojicha Latte☕️ ($48)飲完凍既都想試埋熱既, Hojicha Latte都係另一個我會幾常揀既野📌 首先佢好大杯, 二黎茶味勁濃, 一啲奶味

Matcha Latte🍵($48)

Hojicha Latte☕️ ($48)
飲完凍既都想試埋熱既, Hojicha Latte都係另一個我會幾常揀既野📌 首先佢好大杯, 二黎茶味勁濃, 一啲奶味都飲唔到, 鐘意茶味濃既朋友絕對要試🥳

呢間Cafe完全冇令我失望之餘仲俾到驚喜我, 冇諗過個toast 咁高質👍🏽 我地11點去到既時候得一枱人, 所以可以打住卡黎等個Toast, 到12點令開始多人, 更加係要等位🙈 呢間Cafe 係dog friendly, 隔離枱帶左三隻超可愛既柴犬, 排排坐咁影相, 勁可愛🐶 大家想可以趁冇人影多啲靚相就早啲去喇👍🏽
2021-09-04
$120 (Lunch)
  • 焦糖香蕉樹頭麵包