2021-06-22
旺角堅石燒有靚靚嘅A4和牛呀!用真嘅熱石板去燒 唔洗怕個爐太猛火燒燶哂啲肉啦叫主食+$18就有埋自助bar有沙律、雪濃湯、飯、意粉、飲品、雪糕仲有爆谷機🍿哩個我鍾意!.🔸日本A4和牛肉眼200g ($298)👍🏻肉質鬆軟、油花分布平均、入口即溶!牛味算濃,而且厚薄適中,食入口唔會一陣風咁,口感好正!而且份量都唔少。.🔸韓式厚切鰻魚石頭鍋飯($98)👍🏻有飯焦嘅石頭鍋飯是最正的!上菜時熱辣辣、香噴噴,除咗肥美鰻魚,仲有好好食嘅泡菜、粟米、白菜、芽菜。鰻魚厚身啖啖肉、好滑,如果再多啲焦香會更正,個飯就唔洗講,又夠熱又有飯焦,撈埋啲配菜同韓式辣醬,冇可能唔好食。.🔸牛油焗野菌($28)哩款係用鐵板上,所以一路食都keep 住個溫度。啲菇好香牛油同燒汁嘅味,送飯一流!油但嘅分量減少dd會更正。.🔸韓式炸雞($28)外皮炸漿有少少似越南牛油雞翼個種咁,好脆、好香,雞肉好大件、juicy,另外跟個韓國辣醬,點雞食好惹味!.💟食物質數,我哋叫嘅哩幾款都好食,牛肉靚唔在講。欣賞佢哋嘅石頭鍋飯真係熱住,有飯焦。因為而家好多餐廳為求快,是但用個唔熱嘅黑色鍋就出餐hea d客,而哩度就唔會。同埋食燒物易口渴
用真嘅熱石板去燒
唔洗怕個爐太猛火燒燶哂啲肉啦
叫主食+$18就有埋自助bar
有沙律、雪濃湯、飯、意粉、飲品、雪糕
仲有爆谷機🍿哩個我鍾意!
🔸日本A4和牛肉眼200g ($298)👍🏻
🔸韓式厚切鰻魚石頭鍋飯($98)👍🏻
🔸牛油焗野菌($28)
🔸韓式炸雞($28)
💟食物質數,我哋叫嘅哩幾款都好食,牛肉靚唔在講。欣賞佢哋嘅石頭鍋飯真係熱住,有飯焦。因為而家好多餐廳為求快,是但用個唔熱嘅黑色鍋就出餐hea d客,而哩度就唔會。同埋食燒物易口渴,有自助吧可以任飲,又加分。