2023-07-11 25 views
今晚同朋友去完深水埗行街,見到這間吃石燒牛幾平好似幾抵食咁,便決定入去吃晚餐。門外放了一個公仔挺可愛的。羅宋湯,白飯,沙律都是免費任食的,真係幾抵。吃牛之前可以先吃沙律🥗當前菜,幾新鮮又好食,都唔錯。牛肩胛($122):真的很重牛味,牛的質感都好好,完全不會韌,很嫩滑,而且牛肩胛上面放了牛油,所以真的索哂了牛油🧈的香味,同牛是非常夾,真的非常好吃。另外配菜的粗薯條🍟都炸得很脆很香口,而粟米🌽甜甜地又好好食。西冷牛扒($142):大大塊牛扒🥩,聞落已經覺得好香口,牛油🧈索哂係牛扒入面,再加上牛排本身的肉汁,加埋一齊真的很好吃😋。跟餐加了$6要杯凍檸茶,食熱辣辣的石燒牛排🥩飲凍飲就岩哂。最後埋單不過$300,真的很抵食。

門外放了一個公仔挺可愛的。

羅宋湯,白飯,沙律都是免費任食的,真係幾抵。

吃牛之前可以先吃沙律🥗當前菜,幾新鮮又好食,都唔錯。

跟餐加了$6要杯凍檸茶,食熱辣辣的石燒牛排🥩飲凍飲就岩哂。

最後埋單不過$300,真的很抵食。