2010-10-11 4 views
連續食左兩次,好味翻叮。推介石鍋豬軟骨烏冬(蕃茄湯底),熱騰騰,食緊都不斷有熱泡泡滾緊。豬軟骨好肉地,軟骨好淋易入口,份量足。蕃茄湯底濃,比較杰身,蕃茄迷一定好鍾意。仲叫左雞肉雜菌鮟鱇魚湯,我又唔覺得個魚湯特別鮮味,好似普通魚湯(可能我唔太識食魚啦)不過係招牌,所以仲貴過石鍋。另外要推介既係凡立貝黃金燒,好好味!放在貝殼上面,好特別既芝士底,配上小量菇菇。凡立貝雖然唔係珍寶,只係細細粒,但都好鮮味,賣相好靚!仲有燒秋刀魚,好香好鮮甜,又大條,正!仲試過蟹子沙律、南瓜蕃薯天婦羅,兩樣都麻麻地。店舖比較迫,有時要等位。但最讚既係即叫即整,我地通常要等二十分鐘先有得食呀。下次一定再來!

$80 (Dinner)