2024-01-25 93 views
超方便一出地鐵站2-3分鐘就到👍🏻大人細路都岩玩☺️我帶仔仔一齊黎玩超開心😃大家都釣到蝦🦐搵到好野玩😚佢地方算大,店員仲好有禮貌講解👍🏻佢地有兩個池,一個係深水池,一個係清水池,清水池多數比新手玩,容易釣到😊深水池就比較有挑戰性啲高手玩🤭我地新手都覺得容易玩👍🏻好快就釣到一隻蝦,嗰種成功咁🤭但原來都有技巧㗎,店員好有耐性咁慢慢講解同教導👍🏻萬一真係一隻都掂唔到呢,都唔使太擔心,佢地每枝竿都有保底比五隻蝦👍🏻釣完仲有得食蝦🦐共有四款味道😋佢地免費烹調係鹽燒😚鹽燒係原隻上,我覺得係最鮮最好味😋另外三款只需加$30/1斤😍開邊椒鹽都唔錯👍🏻好香好惹味😋煆堡麻辣鍾意食麻辣既朋友仔一定要試👍🏻營地醬油仔仔話最鍾意好濃好入味🤤食飽飽仲可以玩下夾公仔🤭細佬見到有依個雙面章魚🐙嘩好鍾意要夾吓,夾咗兩次之後就夾到啦超開心😊好玩親子活動又多一款選擇啦😚我玩完一次下星期就已經再book定去玩多一次🤭

萬一真係一隻都掂唔到呢,都唔使太擔心,
佢地每枝竿都有保底比五隻蝦👍🏻

釣完仲有得食蝦🦐共有四款味道😋

佢地免費烹調係鹽燒😚
鹽燒係原隻上,我覺得係最鮮最好味😋

另外三款只需加$30/1斤😍
開邊椒鹽都唔錯👍🏻好香好惹味😋