2022-07-06 397 views
大家應該都見唔少cover pic個炸芋圓?😂😂哈哈 不過因為我都岩岩食咗,所以都係要介紹下比大家🤪😜.🍠 一口炸芋圓 $25名物!大家去食都應該係為咗佢!?🤣 將煙煙韌韌嘅芋圓拎去炸,口感很不錯。落咗單之後,即刻炸,唔洗怕一早炸定會腍曬!好薄一層炸漿,第一啖好脆口,入面就好煙韌,面頭重有煉奶,會一粒接一粒,好有咬口。不過就唔係好食到原本芋圓嘅味道😕😕🥛 招牌一口炸豆腐 $25Size比一般一口豆腐大粒,同埋都幾多粒。幾濃豆味,不過我覺得可以落多啲淮鹽or椒鹽之類,可以再惹味啲🤪🫘 養生豆乳3號 $25(豆乳+黑芝麻+杞子+紅棗+豆腐花)一上枱有啲嚇親😂朋友話好似孟婆湯😂😂 佢冇芝麻糊咁杰,但有芝麻糊嘅影子。豆腐花我覺得幾出色真係幾滑,其他配料冇咩特別,係養生之選。我覺得如果經開沙田大圍一帶,又有啲想食都可以一試,不過就唔好特登去啦🫢🫢🧚🏼 整體推介指數:3.5/5
大家應該都見唔少cover pic個炸芋圓?😂😂
哈哈 不過因為我都岩岩食咗,所以都係要介紹下比大家🤪😜
🍠 一口炸芋圓 $25

🥛 招牌一口炸豆腐 $25

🫘 養生豆乳3號 $25
(豆乳+黑芝麻+杞子+紅棗+豆腐花)
一上枱有啲嚇親😂朋友話好似孟婆湯😂😂

🧚🏼 整體推介指數:3.5/5
2022-06-18
$50 (Tea)