2022-03-23
#黃店🇭🇰沙田-雞吧有睇開我IG都應該知我好鍾意去石門搵嘢食~~因為果頭實在太多好嘢食🫶🏻而呢排多數居家抗疫 所以要搵啲外賣店嚟食下😋難得地搵到間炸雞小店就試下佢~~~店舖有良心之餘仲要有Candy應援 加分加分🤙🏻💛⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗由於全部我都外賣返去食~所以建議大家可以好似我咁拎去氣炸鍋整返佢熱一熱🙌🏻👅半半炸雞(⭐️8/10) $138🍋柚蜜檸檬炸雞:味道啱啱好,甜味唔會話太甜,同埋個味道好開胃~雞肉真係咬落啖啖肉唔會話好乾柴🌶甜辣炸雞:個甜辣味係我中意食既味道,唔會話好辣,食唔到辣嘅朋友都應該OK~同埋炸雞好入味,翻整咗熱辣辣好好食😽👅炸魷魚鬚(⭐️8/10) $48魷魚鬚炸得好脆,而且呢個超大份~~魷魚鬚唔會話好韌👍🏻👅芝士蛋餅(⭐️7/10) $36芝士蛋餅又係大大份,完全唔會吝嗇材料,整熱左之後仲可以做到拉絲效果 佢啲芝士都俾得好多 所以真係重量級🫱🏻🫲🏼食完真係感覺自己罪惡咁超重haha~~溫馨提示🫶🏻由於佢哋啲嘢食即整㗎 所以可能要預少少時間等待⌛️可以電話提早落單或者用OpenRice外賣自取啊 咁就唔
🇭🇰沙田-雞吧
👅半半炸雞(⭐️8/10) $138
🍋柚蜜檸檬炸雞:
🌶甜辣炸雞:
👅炸魷魚鬚(⭐️8/10) $48
魷魚鬚炸得好脆,而且呢個超大份~~魷魚鬚唔會話好韌👍🏻
👅芝士蛋餅(⭐️7/10) $36
溫馨提示🫶🏻由於佢哋啲嘢食即整㗎 所以可能要預少少時間等待⌛️可以電話提早落單或者用OpenRice外賣自取啊 咁就唔使等咁耐💛不過店員都好好態度咁叫我地行個圈先拎👍🏻
🎏地址: 雞吧 (沙田)
1.沙田石門安群街3號京瑞廣場一期2樓235B號舖
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #沙田 #沙田美食 #石門 #石門美食 @ggchickenbro
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_沙田