2023-11-20 118 views
之前中午已經試過佢既食品, 覺得唔錯, 今次同朋友試埋佢既超值二人晚市套餐($268起)*煙三文魚藜麥沙律沙律菜新鮮, 加埋黑醋小小酸酸地好開胃, 配埋三文魚和藜麥一齊食, 一道開胃菜的開始*芝士蘑菇雞翼雞翼已經去骨及釀入芝士蘑菇,內裡肉質保持多汁和香濃芝士蘑菇味, 食落層次感很豐富*冬蔭功海鮮意粉朋友喜歡食辣, 叫了冬蔭功意粉, 辣度適中,意粉不會過軟或過硬, 都係我喜歡既硬度, 蝦爽而彈牙, 冬蔭功醬汁好惹味, 朋友也喜歡這碟意粉*朱古力香蕉厚鬆餅呢度既鬆餅都幾出名, 鬆餅兩件都幾大件, 厚身又鬆軟, 移動時彈吓彈吓, 蛋味香濃,配埋雲呢拿雪糕, 香蕉一齊食, 口感很享受*Blue Lagoon (Mocktail)這款無酒精雞尾酒具有清爽的柑橘味和型格的藍調, 打卡唔錯*Mocha (大)咖啡拉花都幾靚, 味道不會有苦澀味, 幾好總括呢個價錢係幾抵食, 平過出面好多咖啡店而冇限時間, 食物又有質素!

*煙三文魚藜麥沙律

*芝士蘑菇雞翼

*冬蔭功海鮮意粉

*朱古力香蕉厚鬆餅

*Blue Lagoon (Mocktail)

這款無酒精雞尾酒具有清爽的柑橘味和型格的藍調, 打卡唔錯

*Mocha (大)
咖啡拉花都幾靚, 味道不會有苦澀味, 幾好

2023-11-17
$150 (Dinner)
  • pancake