2019-11-24 155 views
每一個小朋友,對兒童餐都情有獨鍾😍阿仔亦唔例外,點左個兒童Boy餐👦🏻 嘆下薯條飲下橙汁,就可以擁有自己嘅小世界🌎女人30一枝花🌹你同意嗎😍?今年生日去左石門Su Casa和家人吃生日飯,可以簡簡單單聚首一堂,已經好幸運😇首先上了一客 #招牌蠔湯 ,鍾意食蠔嘅我,呢碗蠔湯絕對無得彈👍🏻 綿綿密密嘅鮮蠔味,飲左幾多隻蠔落肚呢?前菜係 #帕馬火腿配哈蜜瓜,天作之合。亦勾起我第一次食Parma Ham嘅回億,意大利某個休息站。主菜時間到,率先捧上原隻加拿大龍蝦意粉,賣相十分奢華,味覺十級享受!龍蝦肉非常新鮮,意粉沾上濃濃龍蝦汁,怪你過分好食😋一餐生日飯,食勻全世界!隨即送上紐西蘭炭燒肉眼扒,軟淋多汁,炭火味濃,惹味香口,一件不留!話咁快食完兩餸一湯,不可以錯過呢到朱古力心太軟!細細切一個V位,朱古力湧現,小心唔好lak親嘴💋生日飯點少得Birthday Cake,其實我不介意只有一件Tiramisu,正所謂年年有今日,歲歲有今朝丫嗎😆 食到尾聲,職員捧左部扭蛋機黎。原來叫兒童餐可以扭蛋,扭呀扭,到底有咩驚喜禮物呢🎁 食左咁耐,原來呢餐飯嘅主角係阿仔😜 祝你快高長大、身體健康啦😘石門Su Ca
兒童餐B餐

招牌蠔湯

帕馬火腿配哈蜜瓜

原隻加拿大龍蝦意粉

紐西蘭炭燒肉眼扒

朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕

Tiramisu

石門Su Casa以落地大玻璃裝,座位舒適,空間感十足!期待下次再光臨
兒童餐B餐
招牌蠔湯