2022-12-26 86 views
山長水遠聖誕正日由元朗入將軍澳食聖誕餐,book咗19:30,入到去即刻有位,但個位完全影唔到相,好在職員俾我哋換位。不過想order乜冇乜,叫鵝肝冇鵝肝,叫生蠔又冇生蠔,咁都算啦。嚟咗杯嘢飲,在起碼等多15分鐘先有個帶子同青口,跟住已經食晒啲嘢,等咗成15分鐘,都未上個扒同燴飯,職員仲問我哋嘢食係咪到齊,我哋話仲有三樣嘢未上(包括甜品),跟住話嚟緊,又等咗起碼15分鐘先上(一定係漏咗單)。前前後後等上菜起碼等咗45分鐘,隔籬枱遲嚟過我哋啲嘢食都到哂。好,遲嚟我都再算,個扒加咗個龍蝦,仲要勁細隻冇乜肉,又霉霉哋,又凍。所有嘢埋單要$1400。食到一肚氣,事後俾男朋友話足半日點解嚟呢到食😖下次都係揀返去市區食算😔