2021-10-21
今晚去咗碧海藍天「御名園」,無論各方面,都可以比足🈵️分,好值得推薦給大家🥰只係簡簡單單叫咗個四人套餐,七百零蚊,可以話超級抵食,套餐嘅燉湯都好足料,好有藥材味,真係滋補養顏,每人平均都有兩碗👍🏻嘆完個靚湯之後,期待嘅「上湯焗波士頓龍蝦伊府麵」上場喇👏🏻蝦肉爽口彈牙,好入味,啖啖肉,連賣相都擺盤都好精緻,真係色香味俱全👍🏻清蒸沙巴海花球,火喉啱啱好,鮮嫩香滑,入口即化,靚魚即係靚魚😙黄金脆皮文昌雞,真正外脆內軟,肉嫩有雞味,食到大家嘴舐舐😋金蒜銀絲蒸聖子,Size啱啱好,不大不小,蒜香惹味,完美配搭,粉絲吸收晒所有精華,正😄神灣菠蘿咕嚕肉,相信唔使我介紹,大家一定食過,不過呢度真係整得超正,件頭適中,一口一件,鬆脆好味😋XO醬姬松茸炒黃金螺片,鑊氣小炒,盡顯廚師工夫🥰柚子蝦球,色香味俱全,入口清香,蝦肉爽口彈牙,好好味😍蟲草花鮮百合泡菜苗,清清地,滋潤吓腸胃,養生保健,分量十足👍🏻養生像形核桃包,更加要推薦給大家,裏面仲有啲合桃粒粒,好有咬口,食得滋味😜桂圓紅棗雪耳糖水,連糖水都精緻過人,真係不得不寫個服字,而且招呼周到,服務好,難怪咁多熟客幫襯,抵佢咁旺場🥰
蝦肉爽口彈牙,好入味,啖啖肉,連賣相都擺盤都好精緻,真係色香味俱全👍🏻 清蒸沙巴海花球,火喉啱啱好,鮮嫩香滑,入口即化,靚魚即係靚魚😙 黄金脆皮文昌雞,真正外脆內軟,肉嫩有雞味,食到大家嘴舐舐😋 金蒜銀絲蒸聖子,Size啱啱好,不大不小,蒜香惹味,完美配搭,粉絲吸收晒所有精華,正😄 神灣菠蘿咕嚕肉,相信唔使我介紹,大家一定食過,不過呢度真係整得超正,件頭適中,一口一件,鬆脆好味😋 XO醬姬松茸炒黃金螺片,鑊氣小炒,盡顯 廚師工夫🥰 柚子蝦球,色香味俱全,入口清香,蝦肉爽口彈牙,好好味😍 蟲草花鮮百合泡菜苗,清清地,滋潤吓腸胃,養生保健,分量十足👍🏻 養生像形核桃包,更加要推薦給大家,裏面仲有啲合桃粒粒,好有咬口,食得滋味😜 桂圓紅棗雪耳 糖水,連糖水都精緻過人,真係不得不寫個服字,而且招呼周到,服務好,難怪咁多熟客幫襯,抵佢咁旺場🥰