2019-08-05 29 views
間餐廳環境好好 ,服務亦都一流,我哋兩個人去食竟然畀張四人枱我哋, 想擺嘢食真係幾方便 。我哋健康啲 ,所以叫咗個椰菜沙律先。之後就叫咗呢度一定要叫嘅二人浜燒盛合, 包咗好多款海鮮, 包括魷魚 ,海蝦 ,超大隻蠔,北寄貝,貴妃貝, 全部都好新鮮。 魷魚上面仲加咗啲鹽喺度,配咩都好好食,而北寄貝同貴妃貝加埋啲清酒嚟食真係好清香,好好味 。我哋仲叫咗個味噌蟹甲羅燒 ,配埋多士 一啲都唔膩,啖啖蟹香,撈埋咗鵪鶉蛋一齊,充滿口感,配埋好脆嘅多士,真係大滿足呀。 另外個池魚刺身都好新鮮, 無論係配柚子醋定係就咁食都可以食到佢嘅鮮味 ,佢啲魚骨會攞嚟炸,撈埋檸檬汁特別好味!

我哋健康啲 ,所以叫咗個椰菜沙律先。