2023-10-16 143 views
姚姚酸菜魚🐟好似好耐都冇食過酸菜魚同埋麻辣香鍋,經過朋友推介,今次就嚟試吓香港都有幾間分店嘅姚姚酸菜魚,順便同朋友慶祝生日! 🎉🎉 店員就推介我哋叫呢個姚姚酸菜魚拼北京烤鴨(雙人套餐)$338!個人覺得呢一個套餐都幾抵食,三百零蚊就有齊北京烤鴨(半隻)、姚姚酸菜魚(精裝版)同埋孜然椒鹽鴨架,總共三個餸,平均每個$100左右就有交易!🈹🈹平時嘅餐廳淨係隻鴨都做緊呢個價錢啦!除咗嗌咗個二人套餐,又點少得叫返個麻辣香鍋🌶🌶🌶!呢度嘅麻辣香鍋都做得幾貼心,點餐app上面有得揀辣度同埋少油,啱晒我呢啲又為食又怕肥嘅!麻辣香鍋嘅配料我哋就揀咗牛百葉、蓮藕片、鮮茶樹菇、魔芋結同埋黑木耳,中和返啱啱上面嘅套餐咁多肉🤣🤣全部配料都煮得好入味,非常惹味㗎!🙌🏻🙌🏻
姚姚酸菜魚🐟