2020-05-27 501 views
今日LUNCH同同事一齊外賣自取PIZZA搭正12點打電話落柯打,LUNCH暫時未有20"既PIZZA提供兩個人SHARE驚唔夠就唯有點多份小食墊底啦講明幾點去拎,去到已經準備好晒一手交錢一手交貨,有效率雖然公司同餐廳只係約15分鐘左右步程但原來大熱天拎到返公司都係有少少凍咗啲芝士已經唔係溶既狀態,唯有放微波爐叮返熱佢如果可以,當然堂食最滋味但LUNCH都好多人排隊,堂食真係要早啲落去等位Gorgonzola & apple藍芝士蘋果薄餅12'' $168雖說係藍芝士,但冇藍芝士嗰種好嚇人既濃烈味道連怕食芝士既同事食完都話味道好平易近人而且蘋果薄片有微微果香,係幾清新呢個PIZZA係有種神奇魔力,食極都唔會覺得好膩平時部長我食PIZZA食到第2塊都差唔多下線但呢個PIZZA可以食到4塊Amazing其實兩個人食完個PIZZA都飽晒Grilled black pepper wings香烤黑椒雞翼 5pcs $58黑椒味係幾香,拎到返公司都個皮都未腍晒未食到有啲外脆內軟既口感,ok la~
今日LUNCH同同事一齊外賣自取PIZZA

兩個人SHARE驚唔夠就唯有點多份小食墊底啦
講明幾點去拎,去到已經準備好晒
一手交錢一手交貨,有效率

雖然公司同餐廳只係約15分鐘左右步程
但原來大熱天拎到返公司都係有少少凍咗
啲芝士已經唔係溶既狀態,唯有放微波爐叮返熱佢
如果可以,當然堂食最滋味

但LUNCH都好多人排隊,堂食真係要早啲落去等位

雖說係藍芝士,但冇藍芝士嗰種好嚇人既濃烈味道
連怕食芝士既同事食完都話味道好平易近人

而且蘋果薄片有微微果香,係幾清新
呢個PIZZA係有種神奇魔力,食極都唔會覺得好膩
平時部長我食PIZZA食到第2塊都差唔多下線
但呢個PIZZA可以食到4塊
Amazing
其實兩個人食完個PIZZA都飽晒
Gorgonzola & apple藍芝士蘋果薄餅12''

黑椒味係幾香,拎到返公司都個皮都未腍晒

未食到有啲外脆內軟既口感,ok la~
TakeAway