2022-09-09
呢間位於旺角主打食燒肉放題,食物選擇非常多,除咗多款高質素的肉類之外,仲有海鮮及刺身等等..重有唔少小食及沙律菜😋!餐廳設計以壁畫為主,餐枱大部份都是卡位,所以坐得好舒服!Level 4 $428 (186款食物)餐牌上有五款套餐,選擇後可以用QR code落單,套餐入面有好多高質素的牛肉選擇,刺身都有五至六款,亦有不少海鮮選擇,如黑松露帶子、海蝦和生蠔等👍!牛肉~牛肉特別推介美國prime頂級肉眼、西冷及牛小扒,頂級肉眼稍微兩邊煎一下,鎖住肉汁油香十足,西冷口感方面肉質比較厚實,充滿牛香!刺身拼盤~有油甘魚、赤貝、帶子及蝦刺身,帶子厚切清甜,油甘魚入口魚油好香,蝦肉好滑好鮮甜!黑松露帶子~肉質好新鮮,輕輕烤熟兩面,慢慢滲出黑松露的香味,不用沾上任何醬汁,已經好彈牙好鮮味!鰻魚~鰻魚輕輕燒一燒,蒲汁味濃香,口感軟滑多汁!燒海蝦~蝦有兩種味道,分別有芝士同蒜蓉,各有不同口感,蒜蓉味香濃不會蓋過本身蝦的鮮味,芝士蝦亦都做到拉絲效果,兩款的口感及味道不錯👍!炸物~特別推介榴槤波波、明太子雞翼和炸雞粒,鍾意食榴槤嘅我一咬落去好香嘅榴槤香味甜甜地好吸引,炸雞粒香脆可口,一粒接一粒食唔停口!自助區
餐廳設計以壁畫為主,餐枱大部份都是卡位,所以坐得好舒服!
Level 4 $428 (186款食物)
牛肉~
刺身拼盤~
黑松露帶子~
鰻魚~
鰻魚輕輕燒一燒,蒲汁味濃香,口感軟滑多汁!
燒海蝦~
炸物~
自助區的汽水及甜品任食,款式種類都多,整體都好滿意!