2023-11-21 374 views
推介🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻今晚個個出晒街食,無理由要我一個人煮,唯有係屋企附近食算,夜晚時間,😸度度都咁多人,既然咁多人點解唔食間好D,經過見到神石燒,門口企晒人,我都唔執輸拎返張籌😽人人都可以享受屬於自己既餐,呢款明火石燒。澳洲M7黑毛和牛一人盛,就岩晒我胃口,😽澳洲黑毛和牛一向出名品質好、味道好,本身我既口味比較鍾意食牛味重,🙀質感夠軟,因為容食咬,呢一種就符合我既要求靜係食牛又悶悶地,😻追加一個牛肋條串,牛肉新鮮又多汁,值得推介!另外想講呢度既蜆肉好有鮮味,😻鍾意食海鮮既就一定食得出,蜆肉清潔得好乾淨,完全無沙,加埋湯一齊,味道好夾好入味,就算用來送飯都好食,😼呢度既飯好滑好有口感,上面仲有好多紫菜同調味,食到一份日本風味😺
推介🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻