2020-06-07 580 views
超隱世日式街坊小店 🙆🏻‍♀️⁣隱世嘅程度係喺條大街度行左三四次先搵到條小巷轉入去搵到間餐廳 🙈 餐牌大部份都係日本家庭式小菜同埋串燒 價錢已尖沙咀來講都算頗合理 💛 舖頭座位唔多如果想食就要早啲嚟啦 🌟⁣⁣/牛肉壽喜燒/⁣肥牛洋蔥蘑菇真係一個冇得輸嘅組合 壽喜燒嘅汁亦調得啱啱好送飯一流 ⁣⁣/貓飯/⁣喺呢度好有特色嘅飯 加咗鰹魚醬油同牛油 🧈個人覺得份量唔係好多如果再多啲可以攞晒成個飯就好啦 🤪 紫菜木魚片為個飯生色不少 不過加埋呢啲配料 醬汁就更加顯得不多所以會有少少乾既感覺 🙈 ⁣⁣/雞軟骨/⁣加埋雞皮一齊去燒 雞油香十足好好食 🥰⁣⁣/鹽燒牛舌/⁣自己鍾意切得大塊啲嘅牛舌 可以食到佢既口感 🤣 呢到就切得細了一點 不過都要讚下調味係做得唔錯既 👍🏻
超隱世日式街坊小店 🙆🏻‍♀️⁣

/牛肉壽喜燒/⁣