2016-07-22 353 views
過江龍8b dolce系希滇開左! 所有卷蛋由日本直送, 冷凍保存。我呢個甜魔當然即刻衝去試!!matcha roll $188用日本雞蛋整既蛋糕解凍之後依然保留到鬆軟綿密既質感, 蛋香濃郁! 生忌廉用3.7牛乳整成, 奶味極香濃, 輕柔唔甜膩, 好好食! 抹茶味唔好期望好濃, 只系淡淡地帶點清香, 以抹茶控既角度嚟講唔滿意😢試埋原味之後更鍾意原味, 更突顯到生忌廉既香醇, 果然系no.1既王牌!😛因為系-18度冷藏, 所以放室温都要解凍3個鐘左右, 未解凍食忌廉就似雪糕咁, 解凍左就好軟滑, 我就鍾意軟滑多啲啦!! 8b sand $32Sand既蛋糕比起roll實少少亦會煙韌有咬口啲, 蛋香同樣濃郁, 夾住軟滑香濃既生忌廉, 唔錯!呢度既原味roll真系好正, 完全令我食上癮!!
matcha roll $188
8b sand $32

呢度既原味roll真系好正, 完全令我食上癮!!