2024-07-04
用QRCode落單,快捷方便,另有報紙/雜誌外型嘅Menu,夠哂心思😬環境寬敞,坐得夠哂舒服,店面頗大,侍應人數都足夠,感覺招呼週到飲品方面當然要飲泰國最清熱解渴嘅椰青,另外朋友就選擇咗泰式椰奶咖啡,唔會死甜之外,散發出淡淡咖啡香同椰香👍🏻安格斯牛肉船麵~船麵嘅湯底非常濃郁,完全係泰國嘅味道!仲有好多唔同牛嘅部分,例如:牛腩、牛筋、牛丸、牛片....等等,絕對係牛魔王嘅恩物😬蟹肉炒飯~一直覺得拆蟹肉係非常艱巨嘅任務,而且要拆到完全冇碎骨,真係非常考功夫,所以極度欣賞呢個炒飯!重點係炒飯粒粒分明,完全夠曬鑊氣😌蟹膏蝦多士~多士非常酥脆,明顯係新鮮炸起,蟹膏嘅出現絕對令成件事提升到另一個程度,非常鮮味!份量亦都很足夠,滿滿地搽喺三角形上面,大滿足!串燒牛柳~由於係牛柳位置,非常嫩滑,配埋酸酸辣辣嘅醬汁,非常惹味😋