(Non-member)
上星期經過此店門口,比門外的大閘蟹菜式BANNER吸引著。於是入去幫襯。入座時已經9:30。問清楚侍應收幾點(因為大圍區食店好早收)佢話收兩點,就開始叫餸。侍應提議叫蟹粉小籠飽﹑蟹粉石頭飯。見到MENU有"梅菜紅燒肉"(唔記得菜名),系配蕎麥飽。張相好吸引,所以都叫咗。砂鍋雲吞雞又造特價,又order埋。朋友要食辣子雞,又order。後來侍應話蟹粉小籠飽賣完,改咗蟹粉蒸豆腐。上菜時,就開始有被騙的感覺。"梅菜紅燒肉"蕎麥飽變饅頭蟹粉石頭飯 點解睇得見D飯???張相明明成吋厚蟹粉架!蟹粉蒸豆腐 D蟹粉薄到睇唔到!辣子雞 D雞呢? 細到好似雞軟骨!主菜系辣椒!砂鍋雲吞雞 話好好味道! 但系過咗20分鐘,個口開始麻痺。味精之過。本來叫咗3碗白飯都退咗。因為全部都系凍架。侍應好老實同我哋講如果覺得飯凍可以叮熱佢。唔系呀!您話收兩點而家已經收爐唔蒸嘢,會唔會所有餸都系叮出來架。唔怪得其他客都系打邊爐喇!如果依D系江南菜,禁我真系未食過。食物系一間店的靈魂,我唔系入來食裝飾架。如果做唔到同banner一樣的菜式,唔好出banner。我哋冇食晒D餸就埋單走人,因為實在冇興趣再逗留。埋單部長比張$50
後來侍應話蟹粉小籠飽賣完,改咗蟹粉蒸豆腐。

上菜時,就開始有被騙的感覺。
"梅菜紅燒肉"蕎麥飽變饅頭
蟹粉石頭飯 點解睇得見D飯???張相明明成吋厚蟹粉架!
蟹粉蒸豆腐 D蟹粉薄到睇唔到!
辣子雞 D雞呢? 細到好似雞軟骨!主菜系辣椒!

本來叫咗3碗白飯都退咗。因為全部都系凍架。
侍應好老實同我哋講如果覺得飯凍可以叮熱佢。
唔怪得其他客都系打邊爐喇!
如果依D系江南菜,禁我真系未食過。

我哋冇食晒D餸就埋單走人,因為實在冇興趣再逗留。
埋單部長比張$50 coupon,我哋比番佢。因為唔會再幫襯。