2020-06-14 2091 views
服務生嘅態度已經將餐廳定型😡🤬我人生從未遇過咁差嘅book枱experience, 話說我同我朋友夾埋打咗12次電話(晚上6:04分開始打) 最終有一位勁冇禮貌嘅staff(男)聽電話, 語氣勁差好似唔想撈咁問 ”有乜幫到你?” 好似我阻住佢咁。我問”Omakase dinner同corkage分別幾錢呀?”尼位staff好寸咁話”我唔清楚喎 我係part time同第一日翻工” 聽完佢嘅答案兼勁乞人憎嘅態度我已經火都嚟, 家下咁嘅時勢等俾人炒啦!!!我之後話”咁你有冇其他同事可以答我?”重點嚟啦, 個冇禮頓staff答”冇。我老闆瞓緊覺 我唔方便打攪佢”END of ConversationBook枱已經咁 大家亦都唔好expect service有幾好, 永遠唔會試🤬🤬🤬🤬🤬🤬
服務生嘅態度已經將餐廳定型😡🤬

我之後話”咁你有冇其他同事可以答我?”

END of Conversation