2019-06-20 795 views
同同事揾食去到禾輋邨商場,因為聽聞開左好多餐廳,膽粗粗同同事就過去食 Lunch, 雖說較公司遠,但係悶悶地想試下其他餐廳,自從陳根記同 Aeon退出後,首次過來真係多左選擇,因為時間關係,見到間幾有壞舊 feel 的餐廳就入左去,而且有西餐燒味全日常餐的餐廳,咁就比大家多些選擇,其實餐廳門口嘅 Menu非常吸引,見到都多附近學校學生,原來設有學生優惠價錢好經濟,讚。全日常餐 $43有四選一 主食,揀左佢地的自家叉燒湯意粉,配火腿奄列厚多士同熱奶茶。其實要凍飲也只需加$3, 夏天$3 有冷氣又有凍飲值回票價。叉燒淋湯底濃湯配意粉都幾好味,意粉軟硬適中,火腿奄列正常基本功,厚多士啱我心意,金黃香脆。熱奶茶茶底香濃又夠滑

全日常餐 $43

熱奶茶茶底香濃又夠滑

2019-06-20
$43 (Lunch)