2021-11-09 67 views
今日放假去左土瓜環探個老朋友,順便一齊食個飯聚下舊~黎到佢地頭,當然要叫佢帶我去搵食啦,最後佢推薦去食呢間係區內都幾受歡迎嘅人氣餐廳-品記鮮粉人家私房菜館👍🏻可能今日係平日,我地7點零鐘到,等左大概10幾分鐘就有同事安排入座,都算幾快~品記除咗有雞煲、火煱、酸菜魚等、仲有小炒、盆菜,咁多選擇實有一樣啱你口味🤤麻辣小龍蝦🦞小龍蝦一上已經聞到好香嘅麻辣味,食落好很新鮮,肉質鮮甜,味道夠麻又夠辣,勁惹味,而且分量好足,唔錯😍滷水炸大腸大腸炸很好酥脆,唔會好油膩,調味調得好好👍🏻絕味雞腳雞腳麻麻香香,好香口,鍾意食辣野既人必點😍涼拌海蜇頭味道都幾好😻今次私房菜初體驗都唔錯,7:30pm前結帳離座仲有88折優惠,都幾抵食😬

麻辣小龍蝦🦞

滷水炸大腸
大腸炸很好酥脆,唔會好油膩,調味調得好好👍🏻

絕味雞腳
雞腳麻麻香香,好香口,鍾意食辣野既人必點😍

涼拌海蜇頭味道都幾好😻

2021-11-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)