2022-07-01
尖沙咀 | 🇰🇷韓國人主理 私隱度高包廂式卡位呢間韓國餐廳上年年尾新開,好似無乜人知,韓國老闆娘主理嘅正宗味道,泡菜都應該係自己醃🤤最有驚喜係個環境!! 好乾淨,唔會好似韓國街啲餐廳咁嘈👍🏻有好多包廂式卡位,又無限時,好闊落!! 同朋友慶祝一流✧ 魷魚串 $28✧ 香腸年糕串 $38佢哋有好多串燒揀,魷魚都唔會韌,年糕串記行要襯熱食✧ 海鮮煎泡菜餅 $138鍾意呢到泡菜餅唔會油浸咁👍🏻放耐咗個邊仲脆,泡菜味幾濃,料都算多✧ 烤薄切五花肉 $138呢款用鐵板上幾正,跟埋韓式甜辣醬送酒一流,不過擺行耐煎耐左會稍乾! 要快手食!✧ 韓式水冷麵 $98呢到嘅水冷麵唔似岀面打哂kick要剪開~亦都唔洗加醋~加埋辣汁食幾開胃✧ 辣海鮮魚糕湯(我哋揀咗唔辣) $268走辣就返朋友唔食辣~有個爐keep住熱,個味幾有韓國街邊食魚糕feel!! 仲有好多菜、菇、蝦肉、青口仔📍Korean Izakaya Miso 微笑韓國料理尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈2樓
✧ 魷魚串 $28
✧ 香腸年糕串 $38
佢哋有好多串燒揀,魷魚都唔會韌,年糕串記行要襯熱食
✧ 海鮮煎泡菜餅 $138
✧ 烤薄切五花肉 $138