2013-11-21 97 views
唔知點解,秋冬寒意正起的時候,突然好掛住榴槤.. 剛巧經過許留山,心諗:所謂"不時不吃", 會唔會搵自己笨架? 睇下個價錢牌.. HK$34.. OK,唔好食,我豪比你! 當係了左件心事。一入去.. EEE?!.. 無咩人BOR.. 呢間銅記分店仲唔係專搵內地客錢? 得一個哥仔係度忙.. 10分鐘內我換左位3次都無人比個MENU我.. 算吧啦.. 都係自力更生,我決定舉手示威..好啦.. 我睇黎睇去.. 都係叫個自己食過既"榴槤飄香".. 其他榴槤項目都係唔夠吸引!開光前... (你係咪比錯楊枝甘露我呢? 我想食榴槤BOR..)開光後...讚呀! 啖啖榴槤,仲好濃香添! 又有楊桃絲陪襯,真係好唔錯BOR! 由於係180度既轉變,好有驚喜,我係度還你一個公度啦!

開光後...
榴槤飄香

由於係180度既轉變,好有驚喜,我係度還你一個公度啦!