2023-10-30 67 views
今時今日搵一間好食嘅打邊爐並不容易,今次跟朋友介紹去咗呢間新南苑,真心推介俾大家🤝🤝滿足餐。佢個口感豐富多樣,有各式各樣嘅食物可以供你揀選。每一個菜式都有獨特嘅口感同味道,令你盡情享受美食。今次叫左佢既濃香沙嗲湯🤩🤩🤩🤩佢個口感香濃,湯底滿溢著濃郁嘅香料味道,令人垂涎欲滴。而我哋選擇嘅係雞煲🐔🐔🐔🐔牛牛拼盤同時令人驚喜,有各種嫩滑多汁嘅牛肉,每一口都可以品嚐到牛肉嘅鮮味同嚼勁。時令海鮮拼盤亦都非常出色,新鮮嘅海鮮質感鮮美,帶嚟一種海洋風味。🐟🐟西班牙豚肉粒口感多汁鮮嫩,豚肉嘅獨特風味令味道更出眾。美國極上牛肉同台灣黑椒豬肉脾都有獨特嘅口感同味道,每一款都值得一試。海蝦鮮甜多汁,配合醬汁更加提升咗它嘅味道。而且餐廳仲有Now Tv足球賽事到凌晨兩點,你可以一邊欣賞足球,一邊享受美食。餐廳內仲有好多figure可以供食客欣賞,增添娛樂氣氛。🍺🍺🍺🍺

海蝦鮮甜多汁,配合醬汁更加提升咗它嘅味道。