2018-10-24
今日收工同事話即興bbq, 就返大家近近哋,就揀咗富泰燒烤樂園。呢度有預訂燒豬可以自己燒, 如果人多整返隻燒豬燒下, 湊下熱鬧,都幾過癮呀。內裏都頗大,非常開揚, 可以自由選擇露天或者不露天, 環境非常舒適乾淨。今晚是星期五,竟然全場爆滿, 呢啲天氣燒嘢食簡直一流。食物用真空獨立包裝包住,感覺乾淨衛生。辣味雞中翼醃製得幾好, 大細適中,非常惹味台式黑椒腸香腸煙韌,肥瘦比例適中,仲好juicy, 一啲都唔油, 仲好有口感肉類,腸類,丸類和蔬菜類, 選擇非常多,真係多到食唔曬。呢度竟然仲有個小型遊戲機室和兒童樂園,啱曬啲小朋友可以喺度盡情歡樂, 家長唔使擔心小朋友好悶無野玩啦。炭夠曬乾身和大件,工作人員隨意點幾下火就已經著火了, 真係快靚正。 火細適中,燒肉 類一流, 一陣間就熟透了。 食物質素高,真係幾抵食。每人攞住呢張券換一支水和一支飲品, 如果唔夠飲自己可以比錢再買。桌上還有枱布包住,餐具簡單整齊乾淨,感覺 非常好
今晚是星期五,竟然全場爆滿, 呢啲天氣燒嘢食簡直一流。
食物用真空獨立包裝包住,感覺乾淨衛生。
辣味雞中翼
醃製得幾好, 大細適中,非常惹味
台式黑椒腸
肉類,腸類,丸類和蔬菜類, 選擇非常多,真係多到食唔曬。
桌上還有枱布包住,餐具簡單整齊乾淨,感覺 非常好