2021-09-16 3257 views
秋風起了,開始有啲涼意,於是乎同frd去左食雞煲。openrice一search雞煲既第一間就係18樓雞煲!以前食過果啲都執左了,一於就食下間新既!我地閑日七點去到,都大部份位full左,好彩岩岩去到仲有枱!枱面寬闊,衛生不錯。由於我地只想食雞煲,所以打邊爐個餐只係叫左最平個牛肉餐,但大部份邊爐有既配料都應有盡有!雞煲方面隻雞好滑,個醬汁味道岩岩好,另外都有啲香料加左入去,唔會得個咸字。食到咁上下就可以加湯入去喇,跟住我地就係出面拎左啲菜加入去,啲蔬菜可以拎,亦可以叫,都好新鮮,鍾意食蔬菜既人實會鍾意!肉類方面,啲肥牛同豬肉肉味夠,肉質不錯。飲品方面,有好多種類,例如減肥既coke plus,一啲冷泡茶(冬瓜茶、桂花烏龍),啲冷泡茶都好高水準,值得一試最尾緊係食返個frozen yogurt埋尾啦🥰超級好味。服務方面都好周到,上菜快,收碗碟都快。總結一人$200左右既雞煲放題,做到佢應有既水平有餘,性價比高,冬天可再食。

雞煲

肉類方面,啲肥牛同豬肉肉味夠,肉質不錯。

最尾緊係食返個frozen yogurt埋尾啦🥰超級好味。

服務方面都好周到,上菜快,收碗碟都快。

$200 (Dinner)
雞煲