1K
2019-09-25 1306 views
每日要諗 Lunch 食咩係一件好難既事, 好彩有人總有好提議! 近日天氣涼涼哋, 好明顯又到左打邊爐同 BBQ 既好時候! 午餐每位減 $40, 我哋一致選牛肩肉, 豬骨湯底! 牛肩肉都唔錯, 雖然一碟比一碟失色, 但係都唔太差, 唔會好肥仲有牛肉味! 除牛肩肉仲有雞腿肉同豚腩肉, 不過呢2碟食左就無再追加喇 (你懂的!)。自助區基本菜, 瓜, 菇, 丸, 腸, 豆腐, 麵都有, 不過菜得2款仲要麻麻哋新鮮, 最好味係墨魚滑, 讚! 飲品都有好多選擇, 連純茶都有! 甜品都有好幾款選擇, 奈何當日雪糕機壞左, 無得食!

Type of Meal
Lunch