Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
科學園譚仔外賣多次漏單錯單,仲拒絕退款!早兩個月已經錯過幾次單,不過都起碼仲有野食食得飽,算。呢兩日就開始離譜!事迹如下:4月15號,點譚仔識食之選套餐,其中包一份一人豬耳,我再另加3隻雞翼,結果漏一人豬耳。本人經外賣平台要求退款,被拒絕,理由係「已經出餐」4月16號,與同事再點兩份識食之選餐,另外再加一份大份豬耳,又漏單,要求退款時被以同樣理由拒絕。我與同事三次致電店舖,頭兩次無人接聽,第三次「喂」兩次之後被cut線。最後同事直接致電總公司投訴,方得退款。但重點係,唔係志在你地果幾廿蚊退款,而係你做錯野又唔認,認你又唔改,改你又改錯。想食個飯都要一而再再而三咁受氣,係咪你地覺得好好玩?
科學園譚仔外賣多次漏單錯單,仲拒絕退款!

2024-04-16
Delivery