2011-11-22 66 views
上個星期四同朋友去左佐敦永安買嘢,係油麻地地鐵站出,跟住經過呢間食清湯腩的地方,朋友見到有咖喱羊腩飯,於是俾吸引入左嚟食,門口貼左好多明星幫襯的相係度,店舖雖少,但都好full的,我地叫左一個清湯腩河粉,另一個咖喱羊腩飯,仲有好多其它選擇的呀!!清湯腩都好多牛腩,好淋身入味,唔會好肥,好味喎,仲有蘿白一件,唔會好似其它餐廳好多蘿白但好少牛腩,個湯都好味呀,好香好濃呀!咖喱羊腩飯都好大碟飯,咖喱羊腩都好多及好香呀,有一陣酥味傳出嚟,咖喱唔係好辣,食落去好香及真的食到羊酥味,羊腩都好淋身同埋唔算肥的,有幾年薯仔.我見不停有人嚟幫襯的,真的好好生意.

我見不停有人嚟幫襯的,真的好好生意.
2011-11-17
$38 (Dinner)