2023-04-26 97 views
咁得意嘅裝修,忍唔住係咁影相send 俾朋友仔,個個都話好得意,好想嚟食吓,影吓相打吓卡。當然不只裝修正,雞煲也十分正😋去大埔食乜好?喜歡食雞煲的朋友可以試試「八妹雞煲」,餐廳裝修有特色,環境乾淨企理。附近又有大型停車場,非常方便。齋睇都覺得好好味😋雞天(1隻)(微辣)$268秘製雞煲,叫得秘製,個醬汁好好味,隻雞又大大隻,雞肉又好嫩滑,火候啱啱好,唔會煮得過咗火。加上洋蔥、芫茜、辣椒等….. 吊一吊起啲味道,令到成個雞煲嘅味再濃厚一點。手切肥牛(小)$218牛肉的脂肪分布好均勻,手切肥牛最好味的地方就係有咬口,牛肉🐂味又濃。竹底茅根(一酌)$45清甜又清熱,與火鍋係絕配,而且飲完覺得去油膩,可以食更多。

齋睇都覺得好好味😋

雞天(1隻)(微辣)$268

手切肥牛(小)$218

竹底茅根(一酌)$45
清甜又清熱,與火鍋係絕配,而且飲完覺得去油膩,可以食更多。