2005-10-25 1 views
有日經過甜姨姨(好細間, 印象中, 十個位都唔知有冇), 見有幾張明星相, 就即管入去試下, 我叫了個"秘制醬汁豬扒包" 加杯"奇異果冰冰", 我朋友叫了"麻辣牛丸" 加個"碗仔翅".先講我食既"秘制醬汁豬扒包" , 面包係一般既無芝麻豬仔包, 只放入焗爐一陣, 包皮唔脆, 失望, 內有很多切片磨菇, 有好似翻煎左好多次既豬扒<---- 好油同好靭, 又失望, 但醬汁真係幾好味, 果然係秘制, 但可惜, 個包整體黎講, 說服唔到我叫朋友試."奇異果冰冰" 十蚊雞, 可解喝, 味道唔錯, 但話明叫冰冰, 居然杯野唔多冰, 真搞野, 如加番多d冰, 咁就perfect!朋友既"麻辣牛丸", 我忍唔住搶左一粒黎食, 食得辣既我, 覺得牛丸唔係咁辣, 但朋友就話辣到想死, 都唔知係唔係路, 只不過用麻辣湯浸住煲啫, 無咩特別, 又無醬, 好乾好齋lor."碗仔翅" 唉, 最失望, 又淡又稀, 似飲湯, 問你點頂.