2009-03-27
今日同男朋友食飯, 咁知道呢間星期一至四有 buffet, 所以去試下. 其實都有好多種類, BBQ 肉類有chicken, beef, lamb and fish, fish 我都係第一次試. 但味道只係一般. 而濕的 curry 就有成6-8種. 仲有2種飯, 一種係白飯, 一種係有色飯, 姐係 mix 左其他有色的米既. 仲有菜同埋2種 soup. 當然仲有素菜咖哩角同埋一隻有肉咖喱角. 咁仲有好古怪的前菜同埋甜品. 其實 over all 都ok ga, 但佢d nan 就真係好唔得!! 又唔夠熱, 又厚, 真係好似食緊pizza 咁. 我記得對上一次去, 唔係 buffet d nan 都唔係咁既!!! 所以我決定唔會再去!! 但d 人既態度好好, 你有咩問題都會答你, 你唔識得點食, 佢地會教你. 想試India food 的朋友係值得一去既
想試India food 的朋友係值得一去既