2021-09-05 34 views
屯門紅橋一向多好西 😆 今次呢間居酒酒屋,佢連著自家海產鋪,海鮮即叫既燒,所以好新鮮😆1️⃣ 醬燒鮑魚 $58燒到啱啱好,用燒既形式好入味之餘,又唔會失去彈牙質感2️⃣ 日本雞皮包韭菜 $36本身自己唔好雞皮,但雞皮燒過口,唔會覺得肥膩,係有咬口,配埋燒韭菜,韭菜揀得好,好香,配埋雞皮就唔Dry3️⃣ 大啡菇呢個真心值得試,老闆話佢試過好多種,冬菇燒完又縮水,呢隻就唔會,調味調得好,咬落去好多水份😆😆👍🏻 好推薦4️⃣ 大蔥燒雞肉串 $36就咁雞胸肉就好Dry,加埋大蔥就有小清新,而雞肉都燒得好嫩⭐️5️⃣ 燒茄子 $38食串燒一定唔可以唔叫燒茄子,配料啱啱好,燒到外皮脆,肉好入味。6️⃣ 咖喱飯 $45呢個係細版,佢每日咖喱飯用唔同嘅肉去炆,今日用豬皮,配埋珍珠米,每食一啖都覺得好幸福😇.佢新開,月中會有埋酒牌⭐️

1️⃣ 醬燒鮑魚 $58
燒到啱啱好,用燒既形式好入味之餘,又唔會失去彈牙質感
醬燒鮑魚

2️⃣ 日本雞皮包韭菜 $36

3️⃣ 大啡菇

4️⃣ 大蔥燒雞肉串 $36

5️⃣ 燒茄子 $38

6️⃣ 咖喱飯 $45

佢新開,月中會有埋酒牌⭐️
醬燒鮑魚