2020-11-22 1476 views
見到呢間應該係比較新開嘅餐廳🍴,飯腳表示受到fusion嘅打卡裝修佈置,有點衝動地要試一試🤔.店舖唔算大,不過都有隔板保持衛生,無論餐牌、餐具、服務都感覺到誠意,加上網上食評一面倒的讚賞應該不會有太大問題,可惜.....———————————————————————————🍝Meatball Bolognese 💬 其實肉丸意粉都唔會有點樣可以難食,不過肉丸唔知點解有陣好古怪嘅味道,意粉都質感亦偏厚同硬但都還接受到,不過食到一半開始食唔落去....😕.🍝Gaw’s Carbonara 💬朋友幾經轉呔,最後還是揀返比較穩陣啲一款,但上枱時驚見😰點解係泥黃色仲要滿佈蔥蒜,放口一試,真係完全唔能夠接受到嘅味道🤫,望望餐牌「Our own interpretation of a classic」真係無話可說😶,只怪不懂欣賞😖😖😖.🍝Spicy Rose Prawn 🦐 💬餐廳🍴又真係幾好,詢問後願意俾我地轉食另一款比較易入口嘅辣蝦煙斗粉,不過一試之下同樣地,除了三隻蝦🦐係比較好食之外,個醬汁都係接受不了😣.🗣見到Openrice 係寫住菲律賓🇵🇭菜,唔通真係接受唔到呢種煮法?🤔🤔🤔大家不妨俾少
———————————————————————————
🍝Meatball Bolognese
🍝Gaw’s Carbonara
🍝Spicy Rose Prawn 🦐
🗣見到Openrice 係寫住菲律賓🇵🇭菜,唔通真係接受唔到呢種煮法?🤔🤔🤔大家不妨俾少少意見🗳