2023-08-22 43 views
成日經過千色匯呢間牛摩,今日終於有機會一試第一次食,揀中價位試下先,揀左美國IBP牛板腱二人行,一人揀一個湯底,我地揀左麻辣同沙爹兩個湯底都好濃味, 我地都唔使點點醬料都好夠味卡位好寬敞, 坐得幾舒服醬料區, 基本既醬料都齊備飲品區, 除左紙包,樽裝罐裝,仲有果汁機自己斟🍽️ 我地個set 包左兩款牛肉,羊肉同牛舌, 肉既質素唔錯,好鮮色🍽️除左肉食自己掃code落單之外,其他就出去夾,款式種類都多🍽️仲有甜品同壽司仲有綠茶味軟雪糕, 有好多配料揀, 仲有雞蛋仔, 如果係frozen yogurt 仲正食放題除左食物質素,環境都好重要...要讚既係佢既設計好貼心, 每人一個爐,夠衛生,同個爐set左係檯既側邊, 望住對面既朋友唔使霧裡看花...同埋通常打邊爐餐廳都比較焗,但呢間可能樓底高,差唔多坐8成滿都唔覺得焗👍🏻食得舒服
成日經過千色匯呢間牛摩,今日終於有機會一試

第一次食,揀中價位試下先,揀左美國IBP牛板腱

二人行,一人揀一個湯底,我地揀左麻辣同沙爹
兩個湯底都好濃味, 我地都唔使點點醬料都好夠味

卡位好寬敞, 坐得幾舒服

醬料區, 基本既醬料都齊備

飲品區, 除左紙包,樽裝罐裝,仲有果汁機自己斟

🍽️仲有甜品壽司