2016-06-01 424 views
明蝠俠呢期有幾紅唔洗多講啦,之前佢最後一場演唱會,我都有拉埋成班fd喺核心外圍打氣架~今日經過呢度想睇下有無早餐啱食,見到佢抽盡黎明水喎,整左個”空肚食早餐”menu,可以自選香烤芝士三文治,我就揀左煙鴨胸,香草炒滑蛋,再追加蕃茄肉醬,係咪好邪惡呢?哎呀,咁人地成日話早餐係一日裡面最重要果餐嘛,食豐富少少都係情有可原既~lol三文治外皮烤得植香脆可口,半溶芝士同滑蛋完美混埋一齊,芝士仲可以拉絲,好滿足,加埋煙鴨胸同蕃茄肉醬,口感勁多層次,有d肉食始終實在d、飽肚d既,幾種食材喺埋一齊都好夾,無違和感,難得難得~埋單黎明優惠價30蚊加7蚊蕃茄肉醬,即係37蚊,送埋綠茶,食完充滿力量,開工!
2016-05-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$37 (Breakfast)