Potluck Eatery

2025-01-22 0 views
今日同男朋友嚟到呢間人世小店,餐廳坐枱非常闊落,空間感十足,而且感覺非常有格調,令人有好放鬆,好似返咗屋企咁嘅感覺,而且嘢食都幾有質素,幾推薦大家情人節可以試吓訂唔訂到枱!忌廉茄茸蟹肉龍蝦意大利飯🦞$268呢一個意大利飯比較重芝士同埋蕃茄味,龍蝦彈牙有鮮味,我今日食呢隻仲好多膏添,比我再揀多次我會加$68要全隻龍蝦!🥰🥰炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁 🐷$288佢哋嘅豬鞍係整到全熟嘅,好驚喜嘅係全熟都完全唔會覺得好韌,配埋紅桑子汁更加開胃減少油膩感!自家製巴斯克芝士蛋糕🧀(原個)$78芝士味超濃郁,$78個勁抵食,兩三個朋友一齊share都完全冇問題,我覺得呢個巴斯克蛋糕係大家必點嘅甜品!鮮橙咖啡🍊☕️ $48近排好興嘅鮮橙咖啡,我自己都幾鍾意,清新又好味!

忌廉茄茸蟹肉龍蝦意大利飯🦞$268

炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁 🐷$288

自家製巴斯克芝士蛋糕🧀(原個)$78

鮮橙咖啡🍊☕️ $48
近排好興嘅鮮橙咖啡,我自己都幾鍾意,清新又好味!