2024-03-12
Airside好多新餐廳,呢間餐廳係我覺得一定要試嘅,一入到去已經feel到環境空間感十足,中間仲有月球打卡位,座位闊落舒適,行木系風格,定價合理.我哋叫咗兩個套餐,包餐湯或者沙律,當日嘅餐湯係粟米忌廉湯,粟米味道非常濃郁,加咗忌廉令到味道更佳👍🏻👍🏻👍🏻·推薦大家一定要叫明太子雞翼,外皮香脆,雞翼入面有明太子,味道惹味.主菜揀咗和牛漢堡同虎蝦蟹膏意大利粉,我嗌我漢堡配左炸番薯條,意大利粉質感好好,返粒粒粒分明,虎蝦肉質新鮮爽口.飲品推薦70% Chocolate,賣相好靚,飲落好smooth,朱古力味濃郁!「黑芝麻拿鐵」芝麻味都好濃,overall味道唔錯👍🏻.甜品揀咗「士多啤梨配櫻花奶凍」,非常打卡able❤️❤️❤️.📍 Relish Kitchen by ALOT (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖