Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
譚仔絕對系香港地福食,佩服譚仔秉承統一,通常由幾位講嘢唔正既姐落單😂印象深刻,親民路線、譚仔擁有絕對優勢,平時至鍾意佢地炸醬,連朋友、同事叫開譚仔都會跟炸醬,炸醬魅力近年見佢地推出唔同款既小食/湯底,搞到我都忍唔住想去食新口味,平時食開既就冇寫過食評,但為左今次呢個湯底就認真可以打番篇喇😜👉🏻香茜皮蛋魚湯米線呢兜咁既魚湯米線超級足料,冇加餸裡面已經有皮蛋、腐竹、芫荽、鯇魚肉、蔥,湯底魚味適中,唔會傑身到醬住個口,加左皮蛋、芫荽、蔥後,清香魚湯味更突出,本身我就係芫荽迷嚟,湯底中唔難飲出佢地既味道,揀直中晒口味,而入面鯇魚肉爽口彈牙,另外叫左炸醬,一碗咁既米線就已經可以食到好飽,太滿足喇🖖🏻👉🏻凍奶茶凍奶茶反而奶味過重,冇咩茶底味,下次還是嗌檸茶比較穩震,今次有呢個湯底坐陣,飲湯底都非常接受😌值得一試既新湯底整體來說,茶餐坐位雖多,但人流不斷,如果繁忙時段入坐就要等等位,呀姐服務唔錯幾親切,除左杯凍奶茶失色外,其他大致不錯👌🏻,對於我呢位芫荽控,呢次既新湯底捉正我口味值得一試

香茜皮蛋魚湯米線+炸醬

👉🏻香茜皮蛋魚湯米線