2024-02-05 2128 views
昨晚突然收到電話龍袍女職員電話,告知我在OpenRice 預訂年三十晚6:00時的5人枱被取消,因為佢地寫字樓通知佢哋不接受OpenRice 的預訂,而我是1月21號已經通過openrice成功訂座,而她又告訴我那天已經full左冇得再訂,我當時真係O左嘴,如果已經成功預訂咗,你就應該要預備枱給客人,就算你公司(Office)話唔接受,你應該下架唔好俾人預訂,所以我完全覺得係酒樓將我張枱俾咗佢D熟客,或自己唔記得mark底,引致超出訂枱預算。嗰日係年三十晚,唔係普通日子,係比較難book位,呢間酒樓毫無誠信,職員處理預訂混亂,我覺得呢間酒樓應該要從OpenRice下架,大家要小心。